Velkommen til Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD
nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kina
Engelsk
Din pålidelige Eco Pack Solution Partner —— Wenzhou Bossxiao
Hvad er forskellene mellem lærredstasker og non-woven tasker

For det første den materielle forskel

Materialet i ikke-vævet pose er ikke-vævet stof, også kendt som ikke-vævet stof. Den er sammensat af retningsbestemte eller tilfældige fibre. Det er en ny generation af miljøvenlige materialer. Spændende, farverig, billig, genanvendelig og så videre. For eksempel anvendes polypropylen (pp-materiale) pellets som råmateriale og fremstilles ved en kontinuerlig et-trins metode med højtemperatursmeltning, spinding, lægning og varmpresning og opvikling. Det kaldes klud på grund af dets udseende og visse egenskaber.

Materialet i lærredstasken er canvas, som er et tykkere bomuldsstof eller hørstof. Opkaldt efter dets oprindelige brug for sejl. Generelt bruges almindelig vævning, en lille mængde kipervæv bruges, og flerstrenget tråde bruges til kæde- og skudgarn. Lærred er normalt opdelt i to kategorier: groft lærred og fint lærred. Groft lærred, også kendt som presenning, har god vandtæt ydeevne og bruges til at dække biltransport og åbne varehuse samt telte i naturen. Fint lærred bruges til at fremstille arbejdsbeskyttelsestøj og dets forsyninger. Efter farvning eller trykning kan det også bruges som skomateriale, bagagestof, håndtaske, rygsæk, dug, dug og så videre. Derudover er der gummilærred, afskærmningslærred til brand- og strålebeskyttelse samt lærred til papirmaskiner.

9-1

For det andet forskellen i levetid

Materialet i non-woven posen er polypropylen, som kan vaskes gentagne gange, og levetiden er relativt kortere end canvas taskens. Lærredstaskens lærredsmateriale er bomuld eller hør, som kan vaskes gentagne gange og har en forholdsvis lang levetid.


Prisforskel

Den gennemsnitlige pris for ikke-vævede poser er omkring 1 yuan; prisen på lærredstasker er dyrere, med en gennemsnitspris på mere end 5 yuan pr. pose.

9-2

Derfor, i lyset af ovennævnte forskelle, er ikke-vævede poser relativt billigere, og lærredsposer tager længere tid at bruge, men reklameeffekten produceret af valget af lærredsposer eller non-woven-poser er den samme, forskellen Det er ingenting mere end længden af ​​tid, så hvilket materiale du vælger til at tilpasse reklameposen afhænger af din virksomheds økonomiske styrke og den reklameeffekt du ønsker at producere.

Gå venligst
USA
besked
Hjem
Produkter
E-Mail
Kontakt