Velkommen til Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD
nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kina
Engelsk
Din pålidelige Eco Pack Solution Partner —— Wenzhou Bossxiao
Forskellen mellem ultralyds non-woven-poser og almindelige non-woven-poser

Ultralyds non-woven taske er en miljøvenlig non-woven taske svejset af ultralyd non-woven stof svejsemaskine. Dens største egenskab er, at den ikke har nogen tråde på kroppen, hvilket er favoriseret af tusindvis af forbrugere. Uanset hvilken stil du har, så hvad er forskellen mellem ultralyds non-woven-tasker og almindelige non-woven-tasker, og hvad er bedre?

1. Ultralydsprocessen er meget mere delikat end sømmen. Da kant- og hjørnelinjerne automatisk genereres af maskinen i henhold til formen, er specifikationerne relativt ensartede, og der vil ikke være knækkede samlinger og skæve sømme.

2. Graden af ​​mekanisering af ultralyds ikke-vævede poser er højere end for syning, fejlprocenten er lavere end for syning, og administrationsomkostningerne og de skjulte omkostninger for arbejdere er lavere.

3. Ved masseproduktion når mængden mere end 50,000, produktionsomkostningerne er meget lavere end omkostningerne ved søm, og produktionshastigheden er højere end sømhastigheden.

4. Ikke-vævede poser produceret af ultralydsteknologi, håndtasker og taskesidelinjer kan presses med mønstre af forme. Mønstrene er rige på varianter, og produkterne er avancerede og smukke. 

5. The printing adopts automatic screen printing or flexo printing, non-woven roll-to-roll printing, and the printing error is less than 3 mm, which is very different from manual screen printing. The multi-color registration is accurate, avoiding the deviation of manual printing position. Large shift, uneven inking and many other defects. Sixth, the ultrasonic welding handle, that is, the handle and the belt. Compared with seam, it is hot and uniform, beautiful, and weighs heavy. For the same fabric, our Trodat bag-making test results show that the weight is significantly higher than sewing back-and-forth stitches, cross-cuts, etc.


Hvad er en ikke-vævet ultralydspose?

Ultralyds non-woven tasker, jeg tror, ​​at alle ofte har set dem. Ser man på hele taskens krop, kan man slet ikke finde en eneste tråd, og hele taskens krop er dækket af spor efter at være blevet undertrykt af maskinen, og stilene er forskellige. Den er lavet af ikke-vævede ultralydsstoffer. Ultralyds ikke-vævede poser svejset af stofsvejsemaskine.


Arbejdsprincippet for den ultralyds ikke-vævede svejsemaskineer at bruge højfrekvent oscillation til at transmittere lydbølgen til emnets svejseoverflade af svejsehovedet og øjeblikkeligt gnide emnets molekyler for at nå plastens smeltepunkt for at fuldføre den hurtige opløsning af emnet. fast materiale og fuldfør svejsningen. Styrken af ​​samlingen er tæt på styrken af ​​et helt stykke kontinuerligt materiale. Så længe produktets fugeflade er designet til at matche, er der absolut intet problem med fuldstændig tætning. 

Sammenlignet med den traditionelle nåle-type trådsyning har den følgende fordele:

1Ved brug af ultralydssvejsning, intet behov for nåle og tråde, og besværet med hyppige nåle- og trådskift, er der ingen knækkede samlinger eller endda knækkede nåle af traditionel trådsyning, og den kan også bruges til tekstiler. Lav et pænt delvist snit og forsegl. Syningen spiller også en rolle i udsmykningen. Det har stærk vedhæftning, kan opnå vandtæt effekt, klar prægning, og overfladen har en tredimensionel reliefeffekt. Arbejdshastigheden er hurtig, produkteffekten er bedre, og kvaliteten er garanteret.

2. Ved hjælp af ultralyd og speciel stålhjulsbehandling vil den forseglede kant ikke revne, vil ikke skade kanten af ​​kluden, og der er ingen burr eller krølle fænomen.

3. Der kræves ingen forvarmning under fremstillingen, og den kan betjenes kontinuerligt.

4. Den er nem at betjene, og den adskiller sig ikke meget fra den traditionelle symaskinebetjeningsmetode. Almindelige syarbejdere kan betjene den.

5. Lav pris, 5 til 6 gange hurtigere end traditionelle maskiner og høj effektivitet.

Gå venligst
USA
besked
Hjem
Produkter
E-Mail
Kontakt