Velkommen til Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD
nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kina
Engelsk
Din pålidelige Eco Pack Solution Partner —— Wenzhou Bossxiao
Forskellen mellem PP non-woven stof og PET non-woven stof

PP er polypropylen-råmateriale, det vil sige polypropylenfiber, som tilhører tyndt ikke-vævet stof; PET er et nyt polyesterråmateriale, det vil sige polyesterfiber, uden tilsætningsstoffer i hele produktionsprocessen, det er et meget godt miljøbeskyttelsesprodukt og tilhører tykt ikke-vævet stof. 

2n

Sammenligning af (PP) polypropylen ikke-vævet stof og (PET) polyester non-woven stof: 

1PP-råvarer er billige og PET-råvarer er dyre. Affaldet af PP kan returneres til ovnen til genbrug, og affaldet af PET kan ikke returneres til ovnen, så prisen på PP er lidt lavere.

2. Højtemperaturmodstanden for PP er omkring 200 grader, mens den for PET er omkring 290 grader. PET er mere modstandsdygtig over for høje temperaturer end PP.

3. Ikke-vævet udskrivning, varmeoverførselseffekt, samme bredde PP krymper mere, PET krymper mindre, effekten er bedre, PET er mere økonomisk og spild.

4. Spænding, spænding, bæreevne, samme gramvægt, PET er større end PP trækkraft, spænding, bæreevne. 65 gram PET svarer til trækkraften, spændingen og bæreevnen på 80 gram PP.

5. Fra et miljøbeskyttelsesperspektiv er PP dopet med PP-affald, og PET er alle nye polyesterspåner. PET er mere miljøvenligt og hygiejnisk end PP.

Gå venligst
USA
besked
Hjem
Produkter
E-Mail
Kontakt