Velkommen til Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD
nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kina
Engelsk
Din pålidelige Eco Pack Solution Partner —— Wenzhou Bossxiao
SMS Nonwoven

SMS non-woven engelsk er: 

Spunbond+Meltblown+Spunbond Nonwovens, som er lavet af spunbond non-woven stof + meltblown non-woven stof + spunbond ikke-vævet stof tre-lags fiberbane varmvalsning, tilhører komposit ikke-vævet stof, det er spunbond non-woven stof Det sammensatte produkt af klæbrig og smelteblæst, giftfri og smagløs, effektiv bakterieisolering. Gennem specialbehandlingen af ​​udstyret kan det opnå antistatiske, anti-alkohol, anti-plasma, vandafvisende og vandproducerende egenskaber.


SMS produktdetaljer

kinesiske navn

SMS Nonwovens/SMS Nonwovens/SMS Nonwovens

Udenlandsk navn

Spunbond + Meltblown + Spunbond Nonwovens

Råvarer

100% PP polypropylen

Gram vægtområde

10-500g/kvadratmeter

Grundbredde

150-320cm, kan skæres efter behov

Farve

Almindelig hvid, blå, himmelblå, marineblå, grøn, lilla, gul osv.

MOQ

1-3 tons

Struktur

Sesam mønster

Pakke

Plastfilm eller krympefilm


SMS produktionsproces

Tilføj 3%-7% masterbatch i SMS non-woven spinding produktion; forberedelse af funktionelle hjælpestoffer: funktionelle hjælpestoffer blandes med vandafvisende, flammehæmmende middel, antistatisk middel, penetrant og vand; SMS non-woven-stoffet blev anbragt i en dyppeopløsningstank med funktionelle tilsætningsstoffer, dyppet, valset, tørret og afkølet for at opnå det ønskede multifunktionelle SMS non-woven-stof.


På nuværende tidspunkt omfatter de vigtigste processer til fremstilling af SMS ikke-vævede stoffer tre metoder: "et-trins metode", "to-trins metode" og "et-trins halv metode". 

Et-trins metodener kendetegnet ved brug af råmaterialeslicing, brug af spunbond-metoden og meltblown-metoden, og råmaterialet smeltes direkte og spindes til en bane. Så længe spindesystemets konstruktion af forskellige processer er rimeligt arrangeret, kan produktet være For forskellige strukturer, efter at lagene af fiberbaner er lamineret og sammensat, konsolideres de generelt til klæde af et varmtvalseværk. "Et-trinsmetoden" er kendetegnet ved den direkte spinding af smelten til en bane, tilstanden af ​​hvert spindesystem kan justeres uafhængigt, kontrollerbarheden af ​​produktionsprocessen er stærk, de hygiejniske forhold er gode, kørehastigheden er høj, og forholdet mellem hvert lag af banen kan justeres efter ønske. , Kan producere forskellige specifikationer af SMS-type produkter, er nutidens mainstream teknologi.

To-trins metodeNår to-trinsmetoden bruges til at fremstille SMS-produkter, rulles det færdige spunbond-stof og det færdige smelteblæste stof ud i en bestemt rækkefølge, lamineres i rækkefølge og konsolideres derefter med et varmvalseværk for at danne et SMS-produkt. "To-trins metoden" er kendetegnet ved simpelt udstyr og lave omkostninger. Faktisk er "to-trins" processen en meget udbredt lamineringskompositteknologi. Det kan også sammensætte andre materialer og bruge forskellige andre materialer og bruge forskellige metoder, såsom ultralydsbølger, hotmelt-klæbemidler osv. til at konsolidere de tre lag af materialer sammen. 

Et-trins og et halvt metodeI to-trinsmetoden kan den smelteblæste fiberbane fremstillet på stedet også erstattes af det smelteblæste stofprodukt, hvorved den såkaldte "one-step and half method"-kompositproces udledes. Spunbond-stoffet bruges som bundlag og overfladelag af to afviklingsanordninger, og den smelteblæste fiberbane i mellemlaget spundes direkte ind i en bane af det smelteblæste system, lagt på spunbond-stofoverfladen af ​​bundlaget, og derefter dækket med det øverste lag af spunbond stof. Klæbende klud, helst konsolideret til SMS-produkter med et varmtvalseværk.


SMS-produktets ydeevne

Ikke-giftig og smagløs, effektiv bakterieisolering. Gennem specialbehandlingen af ​​udstyret kan det opnå antistatiske, anti-alkohol, anti-plasma, vandafvisende og vandproducerende egenskaber. 

Egenskaber ved ikke-vævede stoffer: Holdbarhed, engangs. Isolerende, ikke-ledende. Blødhed, stivhed. finhed, ekspansion. Isotropisk, anisotropisk. Filtrerbarhed, åndbar og uigennemtrængelig. Elasticitet, stivhed. Let, afslappet, varm. Tynde som cikadevinger, tykke som filt. 

Vandtæt og åndbar. Strygning, syning, støbning. Brandhæmmende, antistatisk. Vandgennemtrængelig, vandtæt, slidstærk, fleece. Rynkemodstand, god elasticitet, høj fugtoptagelse, vandafvisende.

1. Let vægt:Polypropylenharpiks bruges som det vigtigste råmateriale til produktion, med en vægtfylde på kun 0.9, kun tre femtedele bomuld, med luftig og god håndfølelse.

2. Blød:Den er sammensat af fine fibre (2-3D) og dannet af let punktlignende hotmelt-binding. Det færdige produkt er moderat blødt og behageligt.

3. Vandafvisende og åndbarhed:Polypropylen-spåner absorberer ikke vand, har nul fugtindhold, og det færdige produkt har en god vandafvisende evne. Den er sammensat af 100% fiber, som er porøs og har god luftgennemtrængelighed. Det er nemt at holde kluden tør og nem at vaske.

4. Ikke-giftig og ikke-irriterende:Produktet er produceret med FDA fødevaregodkendte råvarer, indeholder ikke andre kemiske ingredienser, har stabil ydeevne, er ikke-giftigt, har ingen ejendommelig lugt og irriterer ikke huden.

5. Antibakterielle og antikemiske midler:Polypropylen er et kemisk passivt stof, ikke mølædt, og kan isolere erosionen af ​​bakterier og insekter i væsken; antibakteriel, alkalisk korrosion og færdige produkter påvirker ikke styrken på grund af erosion.

6. Gode fysiske egenskaber:Den er lavet af polypropylen, der spindes direkte spredt ind i et net og termisk bundet. Produktets styrke er bedre end almindelige korte fiberprodukter, styrken er ikke-retningsbestemt, og de lodrette og vandrette styrker er ens.


SMS non-woven brug

SMS non-woven materialer kan bruges i forskellige områder fra tynde og tykke produkter:

1. Tynde SMS non-woven-stoffer (10-25gsm) er på grund af dets vandtætte og åndbare egenskaber særligt velegnede til hygiejnemarkedet, såsom hygiejnebind, hygiejnebeskyttelsespuder, babybleer og inkontinensbleer til voksne til sidelækage og opbakning.

2. Medium tykkelse SMS non-woven stof (25-50gsm), velegnet til brug inden for det medicinske område, fremstilling af kirurgiske kjoler, kirurgiske indpakninger, kirurgiske dækklude, steriliseringsbandager, sårklistermærker, gipsklistermærker osv. Det er også velegnet til industrielt brug brug, Til fremstilling af arbejdstøj, beskyttelsesbeklædning osv. SMS-produkter er mere velegnede som materialer til medicinsk beskyttelsesudstyr af høj kvalitet på grund af deres gode isoleringsevne, især dem, der har gennemgået tre-antistof- og antistatisk behandling, og som er blevet meget brugt omkring verdenen. 

3. Tykke SMS-produkter (>55gsm) er meget udbredt som højeffektive filtermaterialer til forskellige gasser og væsker, og er også fremragende højeffektive olieabsorberende materialer. De bruges til industriel spildevandsaffedtning, rensning af marine olieforurening og industrielle klude.


Medicinsk non-woven SMMMSer lavet af 100% polypropylen-spåner som råmateriale, ikke-toksisk, ikke-fiberafgivelse og har en høj effektiv antibakteriel hastighed; stoffets overflade er godt ensartet og fuld, hvilket effektivt kan forbedre produktkvaliteten. SMMMS kan erstatte rent bomuldsstof, blødt, delikat og hudvenligt. Spunbondlaget består af gennemgående filamenter med god brudstyrke og forlængelse. Det smelteblæste lag er sammensat af kontinuerlige ultrafine fibre, som har en god barriereeffekt på fugt, bakterier, støv osv. Det har høj vandtryksbestandighed, god luftgennemtrængelighed og god syre- og alkalibestandighed. Anvendelig til forskellige steriliseringsmetoder såsom høj og lav temperatur; engangsbrug, intet behov for genbrug og rengøring; i overensstemmelse med miljøbeskyttelseskrav, let at nedbryde eller forbrænde; effektivt forhindre krydsinfektion på hospitaler, reducere skjulte omkostninger ved behandling og forbedre infektionskontrolraten; ingen flergangsbrug Beskadiget forbrug; ingen vaskeomkostninger; opbevares under kvalificerede forhold, er den aseptiske gyldighedsperiode 180 dage.

Tre-resistente non-woven SMMS er lavet af spunbond non-woven stof + smelteblæst ikke-vævet stof + smelteblæst ikke-vævet stof + spunbonded non-woven stof, og fire-lags fiberbane er varmvalset .Det har alle karakteristika af almindelige SMMS non-woven stoffer; anti-alkohol op til grad 10 (dvs. 100% anti-alkohol); antistatisk kapacitet på 108-1012; anti-olie; anti-plasma; hovedsageligt brugt i kirurgiske kjoler, kirurgisk håndklæde, kirurgisk taske Klude, medicinske lagner, håndvasketøj, isoleringskitler, laboratoriefrakker, avanceret beskyttelsestøj og andre beskyttelsesprodukter kan fremstilles i forskellige farver i henhold til forskellige kunders præferencer.

De almindelige engangsisolationsstoffer på markedet er hovedsageligt fremstillet af PP polypropylenfiber eller SMS eller almindelige ikke-vævede stoffer (PP+PE film). Hovedmaterialet i mikroporøst beskyttelsesbeklædning er ikke-vævet stof (PTFE-kompositstof), den konventionelle vægt er 80-100 g/m2, og det har karakteristika for modstand mod mikrobiel indtrængning og god blodpermeabilitet.


SMS non-woven speciel behandling

Forskellige specialbehandlinger udføres på fiberdug for at imødekomme kundernes krav til forskellige specielle egenskaber ved fiberdug. Det behandlede non-woven stof har anti-alkohol, anti-blod og anti-olie funktioner og bruges hovedsageligt i medicinske operationskitler og operationsgardiner. 

Antistatisk behandling:Antistatiske ikke-vævede stoffer bruges hovedsageligt som materialer til beskyttelsesudstyr med særlige miljøkrav til statisk elektricitet. 

Vandabsorberende behandling:Vandabsorberende ikke-vævede stoffer bruges hovedsageligt til produktion af medicinske forbrugsvarer, såsom kirurgiske gardiner, kirurgiske puder osv. 

Flammehæmmende behandling:flammehæmmende ikke-vævede stoffer er meget udbredt i møbelprodukter og luftfartsforsyninger. 

Antibakteriel, deodorant og fotokatalysator effekt behandling:Denne form for ikke-vævet stof bruges hovedsageligt inden for husholdningsprodukter. 

Anti-ultraviolet behandling:Anti-ultraviolette og anti-aldrende ikke-vævede stoffer bruges hovedsageligt i landbrugsbeklædningsstoffer, bilbetræk og andre stoffer, hvor solcreme og anti-aldringseffekter er påkrævet. 

Duftbehandling:Duftende ikke-vævede stoffer bruges i sanitære produkter (mynte, citron, lavendel osv.).


SMS industristandardsortiment

Denne standard specificerer de normative referencedokumenter, tekniske krav, udseendekvalitet, testmetoder, emballerings- og mærkningskrav, transport og opbevaring af polypropylen spunbond/meltblown/spunbond komposit ikke-vævet stof (herefter benævnt SMS). Denne standard gælder for 10g/m2—>80g/m2 polypropylen SMS-produkter med polypropylen som hovedråvare.

1. Normative referencer: GB/T 4744 Bestemmelse af uigennemtrængelighed af tekstilstoffer, hydrostatisk tryktest GB/T5453 Tekstiler, bestemmelse af luftgennemtrængelighed af tekstiler FZ / T 64004 Tyndt bundet nonwovens FZ/T 60005 Bestemmelse af brudstyrke og brudstyrke af 25 Nowovens 25-30 >30-35 >35-40 >40-50 >50-60 >60-70>70-80 >80 

2. Masseafvigelsesrate pr. arealenhed:% ≤±6%, ≤±4%, pr. arealenhed Enkeltværdiafvigelse% ≤±12%Lodret brudstyrkeN/5cm >18 >23 >28>35 >40 >50 >54 >67 >81 >90 >100 > 108Lodret brudforlængelse Lodret brudforlængelse% >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30>30 >30 Tværbrudstyrke Horisontal brudstyrkeN/5cm>9 >11 >14 >18 >22 >28 >32 >38 >45 >55 >60>65 Tværbrudforlængelse Horisontal brudforlængelse % >30>30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30Antistatisk vandtrykmmH2O >80 >110 >130 >150 >200 >220 >250 >280 >300 >300 >300 > 300Luftpermeabilitet/m2/s>1100 >900 >800 >700 >600 >400 >250 >200 >150>125 >125 >100 nettets produkter, er brudstyrke- og forlængelsesindikatorerne implementeret i henhold til kontrakten eller aftalen mellem leverandøren og efterspørgeren.

3. Udseende kvalitet:

3.1 Stofoverfladen er ensartet, flad, uden tydelige folder, knækkede kanter og huller, oliepletter, og rullerne er pæne.

3.2 Bredden er fastsat i kontrakt og aftale. Breddeafvigelsen er angivet i tabel 2.

Bredde (mm)

Breddeafvigelse (mm)

≤ 800

± 3

> 800

-2- + 5

3.3 Kontaminering: Produktet skal være tørt, rent og fri for forurening såsom olie, insekter, støv og metalpulver.

3.4 Hård blok/stiv tråd: ikke mere end 10 stykker pr. 1000 meter, hvert areal ikke mere end 4 cm2, og kontinuerlig hård blok/stiv tråd er ikke tilladt.

3.5 Mikroporer: Henviser til huller på størrelse med et hul på produktets overflade. For sanitære og medicinske produkter er mikroporer ikke tilladt.

3.6 Lugt: Ingen unormal lugt er tilladt.

3.7 Huller/River/ Skæringer : Ingen huller/rivninger/snit tilladt : Kontinuerlig døde rynke er ikke tilladt.

3.8 Uforstærket område: Mere end 5 tilsluttede trykpunktsfejl er ikke tilladt.

3.9 Stofrullens udseende: Den skal være ren og ryddelig, uden rådne kanter og synlige fejl. 

3.10 Samlinger: For bleer/lagner og damehygiejnebind bør antallet af led pr. rulle ikke overstige 1 pr. 1000 meter.

4. Testmetode

4.1 Udseendeinspektion Brug normal sensorisk inspektion under tilstrækkeligt lys, og mål med lineal eller stållineal med en nøjagtighed på 1 mm.

4.2. Inspektion af fysiske egenskaber

4.2.1 Bestemmelse af masse pr. arealenhed udføres i henhold til FZ/T 60003-1991 Regulation. 

4.2.2 Bestemmelse af brudstyrke og forlængelse skal specificeres i FZ/T 60005-1991.

4.2.3 Bestemmelse af anti-hydrostatisk tryk skal være i overensstemmelse med GB/T 4744-1997.

4.2.4 Bestemmelse af luftgennemtrængelighed I henhold til bestemmelserne i GB/T 5453-1997 skal du vælge testhovedet på 20cm2, indstille trykforskellen på 100Pa og måleenheden l/m2/s. 

4.2.5 Vælg følgende i henhold til kontrakten eller aftalen En af metoderne er at måle bredden.

4.2.6 Mål rullens bredde med et stålmålebånd til rullens bredde, nøjagtigt til 1 mm,

4.2.7 Slap af for at slappe af stoffet, mindst 5 m væk fra rullens hoved, brug målebåndet til at måle bredden mindst 5 steder, nøjagtigt til 1 mm. Beregn gennemsnitsværdien (reserveheltalsbits) som bredden af ​​tilbagespoling.

5. Emballering, mærkning, transport og opbevaring

5.1 Emballage Emballagematerialet er lavet af plastfolie eller krympefilm.

5.2 Etiketter skal udfyldes tydeligt og pænt, og indholdet skal indeholde: producentnavn, produktnavn, implementeringsstandardnummer, standardregistreringsnummer, produktionsbatchnummer, produktspecifikationer (kvadratmetervægt, bredde, rullelængde og farve osv.). ), teori Rullevægt, rullenummer, kvalitetsmærke; etiketfarve kan bestemmes efter behov.

5.3 Transport skal beskyttes mod lys, vand, fugt, forurening, beskadigelse og ekstrudering, og det er strengt forbudt at tabe rullen fra et højt sted.

5.4 Opbevaring Den skal placeres i et ventileret, tørt, mørkt og rent lager.

Gå venligst
USA
besked
Hjem
Produkter
E-Mail
Kontakt