Velkommen til Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD
nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kina
Engelsk
Din pålidelige Eco Pack Solution Partner —— Wenzhou Bossxiao
RPET genanvendt stitch-bonded non-woven stof/Lixin stof

RPET Lixin stof (syet ikke-vævet stof):almindeligvis kendt som colaflaske non-woven stof, det fulde navn er RecycledPET Fabric (genanvendt polyesterstof). Normalt er det en mineralvandsplastikflaske eller en colaflaske. Flasken skæres i små stykker, knuses og smeltes for at adskille PET-kernekomponenterne, regenereres og granuleres, forarbejdes til korte polyesterfibre og behandles derefter ved nålestansning eller ikke-vævet teknologi. . Det er en ny type grønt og miljøvenligt stof, og dets kulstoffattige oprindelse skaber et nyt koncept inden for regenerering.

4-1


Produkt Specifikationer

Materiale: Genanvendt polyesterstabelfiber lavet af colaflaskeflager 

Webdannende metode: Kardning

Specifikationer: 14-22 ben

Tykkelse: 0.7-1.0 cm

Farve: hvid, sort, grå (kan tilpasses)

Gramvægt: 60-240 g/kvadratmeter

Bredde: 50cm-420cm


4-2


Produktets ydeevne

1 holdbar, uændret form, ligesom tekstiler.

2.med sundhedspleje egenskaber, kan fremme blodcirkulationen.

3. Slidbestandig, åndbar og hygiejnisk.

4. Det er nemt at forarbejde til funktionelle produkter uden at ændre dets fysiske egenskaber. Såsom: vandtæt, anti-meldug og deodorant, antistatisk og så videre.

5.Indeholder ikke azo, tungmetaller osv., høj temperatur, syre og alkali, stærk vandabsorption, miljøvenlig og harmløs.

6.100% RPET 100% miljøvenlig.

7.I henhold til kundens krav til at gøre belægning eller flammehæmmende effekt (har nået den amerikanske standard CFR1633 brandbeskyttelsesstandard).

8.RPET Lixin klud har rige farver og mønstre gennem farvning og trykning for at imødekomme de æstetiske behov hos forskellige grupper af mennesker.

4-3


Produktionsproces af genanvendt polyester RPET

It is a kind of dry-laid non-woven fabric. The stitch-bonding method is to use the warp-knitted coil structure to reinforce the fiber web, yarn layer, non-woven material (such as plastic sheet, plastic thin metal foil, etc.) Made of non-woven fabric. Polyester obtained by recycling, crushing, cleaning, drying, melt extrusion, spinning, winding, relaxation heat setting, etc., is a synthetic material.

4-4


RPET Lixin-kluden, der er fremstillet af produktanvendelse, er blevet meget brugt som materiale til miljøvenlige indkøbsposer i de senere år. 

Vægten af ​​stoffet til laminering er generelt 65-130 gram, og vægten af ​​stoffet til tryk er generelt 130-300 gram. Det kan screen-printes og varmeoverføres for at lave færdige poser. Tykkelsen og vægten af ​​materialet kan justeres efter kundernes forskellige behov.

Tekniske byggematerialer:tag vandtætte belægningsmaterialer, industrielle filtermedier mv. 

Køretøjets interiørmaterialer:seat cushions and interior materials for aircraft, automobiles and ships. Such as: car roof, car carpet, trunk lining , etc ; 

Brandhæmmende beskyttelsestøj, legetøjsfyldt bomuld:anvendes hovedsageligt i produktionen af ​​flammehæmmende beskyttelsesbeklædning og brandslukningsbeklædning i brand-, olie-, kemiske og andre industrier. 

Stoffer til beskyttelsesudstyr:foringer til sikkerhedsudstyrsprodukter, stoffer til medicinske beskyttelsesprodukter mv.


4-5


Fordele ved RPET

Tekstiler fremstillet af genbrugt "koksflaske" genbrugsfiber, 100% af det genbrugte materiale kan genbruges til PET-fiber, hvilket effektivt reducerer spild. På nuværende tidspunkt er forbruget af PET-plastikflasker i mit land meget højt. Genanvendelse af affaldsflasker til PET-drik kan ikke kun reducere miljøforurening, men også gøre affald til skat. 

Et ton genanvendt PET-garn = 67,000 plastikflasker = 4.2 tons kuldioxidreduktion = 0.0364 tons oliebesparelse = 6.2 tons vandbesparelse.

Men på nuværende tidspunkt bruges kun en lille del, og resten kasseres efter behag, hvilket resulterer i ressourcespild og miljøforurening. Derfor har dens genbrugsteknologi brede perspektiver. 

For PVC, der indeholder klor (som er hovedkilden til dioxin, og dioxin er et bevist kræftfremkaldende stof) og tungmetaller, der forurener miljøet, blødgørere osv., bruges den nyeste teknologi i Taiwan til at fremstille PVC-fri, næsten umuligt. tungmetalindhold har særligt erstattet PVC-produkter og er blevet leverandør af en ny generation af miljøvenlige materialer.

Gå venligst
USA
besked
Hjem
Produkter
E-Mail
Kontakt