Velkommen til Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD
nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kina
Engelsk
Din pålidelige Eco Pack Solution Partner —— Wenzhou Bossxiao
PET polyester spunbond varmvalset non-woven stof

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Materiale:

100% polyester chips

Gramvægt:

10-260g / ㎡

Struktur:

stor firkant / lille firkant / ordmønster / almindelig vævning

Bredde:

2600-3000-3300 mm (konventionel maskine)

Farve:

kan tilpasses


It is a kind of non-woven fabric, which is made of countless continuous polyester filaments through spunbonding and hot rolling. Also known as PET spunbond filament non-woven fabric or PES spunbond non-woven fabric, also known as single-component spunbond non-woven fabric. It has high strength, good high temperature resistance (can be used for a long time in 150 ℃ environment), aging resistance, UV resistance, high elongation, good stability and air permeability, corrosion resistance, sound insulation, moth-proof and non-toxic. The highest temperature resistance is 290 ℃, and it is often used in sublimation thermal transfer printing.


Feature
For det første vandtæt.Afhængigt af gramvægten er de vandafvisende egenskaber af polyester spunbond nonwovens også forskellige. Jo større og tykkere gramvægten er, jo bedre er vandafvisningen, og vanddråberne vil glide direkte af overfladen.

For det andet høj temperatur modstand.Fordi smeltepunktet for polyester er omkring 260°C, kan det opretholde stabiliteten af ​​det ikke-vævede stof i det miljø, hvor der kræves temperaturbestandighed. Det har været meget udbredt i termisk overførselstryk, transmissionsoliefiltrering og nogle kompositmaterialer, der kræver høj temperaturbestandighed. 

For det tredje,egenskaberne styrkemodstand, god ventilation, rivebestandighed og anti-aldring bruges mere og mere på forskellige områder og er blevet det konventionelle belægningsmateriale i verdens kabelindustri. Det er et filamentfiberstof, der kun er næst efter nylon spunbond non-woven stof. 

For det fjerde anti-gamma-stråler.Påført medicinske produkter kan det steriliseres direkte med gammastråler uden at ødelægge dets fysiske egenskaber og dimensionsstabilitet, hvilket er de fysiske egenskaber, som polypropylen (PP) spunbond non-woven stoffer ikke har.


Anvendelse

Hjem tekstiler:foringer, flager, alle slags syntetiske læderbasestoffer og stylingbomuld. Vægkalendere, hængeposer til kontordokumenter, gardiner, støvbetræk, opbevaringstasker osv.; 

Emballage applikationer:kabelindpakning, bagagemateriale, containerposer, kompositcementposer, blomsterindpakningsmaterialer, tørremidler, adsorberende emballagematerialer osv.; 

Indretning til hjemmet:vægklistermærker, gulvlæderbasestoffer, flockende basestoffer, lagner, sengetæpper, duge osv.; 

Landbrugsapplikationer:grøntsags-, frugt- og melonhøstdug, afgrøde- og plantebeskyttelsesdæksler, jordisoleringsdug, drivhusgardiner, ukrudtsbeskyttelsesbælte, frugtdyrkningspose osv.;

Vandtæt filtrering:basisklud af højkvalitets åndbart (vådt) vandtæt materiale såsom sbs, APP, filtrering af transmissionsolie, filtermembran af blødt funderingsbehandling drænplade, husindpakningsdug, pudemateriale, geotekstil osv.;

Industriel anvendelse:filtermateriale, isoleringsmateriale, forstærkningsmateriale, understøtningsmateriale, kompositmembranbaseklud;

Medicin og sundhedspleje:engangshygiejneprodukter såsom baby- og voksenbleer, hygiejnebind, pakninger, masker, operationskitler, desinfektionsklud og andet beskyttelsesudstyr; 

Bilinteriør:tuftede tæpper til biler og andre indretningsmaterialer.


Produktionsprocessen

PET polyester spunbond non-woven stoffer er lavet af jomfruelige polyester chips gennem høj temperatur smeltespinding, højhastighedstrækning, afkøling og krystallisation.

Forarbejdede polyesterspåner - stor skrue højtemperatur smelteekstrudering - filter - doseringspumpe (kvantitativ transport) - spinding (spinning op og ned strækning og sugning) - køling - lufttræk - dannelse af netgardin - op og ned tryk Rulle (forforstærkning) )—varmvalsning (armering) af valseværk—vikling—omvendt fordeling og opskæring—vejning og emballering—opbevaring af færdigt produkt.


Produktionslinjeteknologi

Produkterne fra PET spunbond varmvalsede produktionslinje er tynde og mellemtykke varmvalsede ikke-vævede stoffer, generelt 15~120g/m og 50~250g/㎡, hovedsagelig brugt i interlining, emballeringsmaterialer, boligtekstiler, transfer Trykning, kabelindpakningsdug, gulvlæderbaseklud, billofts- og tæppebaseklud, drænplademembran, strandstole, telte og andre fritidsprodukter, filtermaterialer mv.


Småpladerørslufttrækteknologi

For PET spunbond varmvalsende produktionslinje, der anvender den lille plade rørformede luftudtrækningsprocesteknologi, er den indenlandske linje og den importerede linje grundlæggende på samme niveau og endda bedre end den importerede linje med hensyn til udkastningshastighed og energiforbrug. 

Men på grund af begrænsningen af ​​indenlandsk råmaterialeniveau, smedningsteknologi og varmebehandlingsteknologi har den varme valse i det indenlandske PET spunbond varmvalseværk dårlig stabilitet og er tilbøjelig til termisk deformation, hvilket resulterer i ujævnt linjetryk, hvilket påvirker kvaliteten af stoffet og nogle fysiske egenskaber. Indikatorer, produktbredden er mindre end 2.4 meter er acceptabel, og problemet er mere indlysende end 2.5 meter, hvilket ikke kan sammenlignes med det importerede Kuster-valseværk med "S" ensartet valseteknologi. 

fordele:Produktets lodrette og vandrette styrkeforhold er lille, generelt mellem 10 og 115, trækket er tilstrækkeligt, trækstyrken af ​​klædeoverfladen er høj, varmekrympningen er lille, og fibermonofilamentfinhedsområdet er stort, generelt 08 ~60dpf, Dalian Huayang Company Det nye HYQLOIII tegnehoved kan opfylde udarbejdelseskravene for 12dpf PET-fibre, så produkterne bedre kan opfylde kravene til tæppebasestoffer og specielle filtermaterialer. 

Ulemper:Ved fremstilling af tynde produkter er skyplet-fænomenet mere tydeligt, og ensartetheden er lidt dårlig; fordi antallet af tværgående spindedysehuller er mindre fordelt end hele pladen, reduceres produktionseffektiviteten.

Stor-slot luftudtrækningsprocesteknologi 

for hele brættet For produktionslinjen, der anvender storspalte-luftstrøms-drafting-procesteknologien for hele brættet, er den nuværende indenlandske PET spunbond-spaltedrafter og andre teknologier ikke modne nok, men noget kerneudstyr eller -komponenter er introduceret. , og andre indenlandske understøttende metoder til teknologi og udstyr. Ikke kun investeringen er væsentligt lavere end importen af ​​hele sættet, men også det overordnede tekniske niveau og produktkvalitetsniveau er stort set det samme. 

Denne metode vil være den bedste måde at bygge sådanne produktionslinjer på i fremtiden. Indenlandske relaterede teknologier er under udvikling og vil blive mere og mere modne. 

fordele:Produktet har færre skypletter, god ensartethed, høj produktionseffektivitet og er mere velegnet til tynde produkter. 

Ulemper:Det lodrette og vandrette styrkeforhold er stort, generelt mere end 15. Sortimentet af fibermonofilamentfinhed er lille, generelt 06~35dpf. Derudover er den indenlandske spalteluftudtræksanordning til PET spunbond ikke moden nok, og den skal indføre relativt store investeringer fra udlandet.


Udviklingstendens 

Kinas PET spunbond non-woven stoffer startede sent, startende i midten af ​​1990'erne, og på grund af tekniske vanskeligheder, dyrt importeret teknisk udstyr og andre faktorer er udviklingshastigheden langt bagefter PP spunbond metoden. 

I de seneste år, med den fortsatte udvikling af mit lands økonomiske konstruktion og behovet for tilpasning af produktstrukturen, den fortsatte udvikling af indenlandsk teknologi og udvikling og udvidelse af produktanvendelsesområder, vil polyester spunbond fortsætte med at udvikle sig hurtigt. 

På grund af selve polyesterens fremragende fysiske egenskaber har PET spunbond ikke-vævede stoffer mange egenskaber, såsom høj styrke, høj forlængelse, lav termisk krympning, UV-bestandighed, ældningsbestandighed, temperaturbestandighed, kemisk resistens og korrosionsbestandighed. Områderne og applikationerne vil fortsætte med at udvide. 

Men uanset dens produktionskapacitet eller output er andelen af ​​den samlede spunbond-metode i mit land stadig meget lille. Sammenlignet med udviklede lande som USA, Europa og Japan er det alvorligt bagud. Derfor, ifølge den internationale udviklingstrend, bør andelen af ​​PET-spunbond-metoden gradvist øges. . 

Kina er et stort spunbond-land, men ikke et stærkt spunbond-land. Problemerne med polyester spunbond-industrien afspejles hovedsageligt i: 

1. Nogle teknologier er stadig relativt tilbagestående, og udstyrsniveauet og produktkvaliteten er ujævn; 

2. Nogle produktionslinjer har lav produktionskapacitet og højt energiforbrug 

3.Den relative mangel på højt niveau teknisk personale og andre problemer; 

4.Selv fænomenet med gentagne konstruktioner på lavt niveau er opstået, hvilket skal være tilstrækkelig opmærksomhed og årvågenhed. 

For at ændre denne situation er det nødvendigt at intensivere dyrkningen af ​​talenter, forbedre det tekniske niveau af spunbond-relateret teknologi og udstyr i mit land og justere den industrielle struktur for at få relateret teknisk udstyr og produkter til at udvikle sig i retning af høj effektivitet, energibesparelse, differentiering og funktion. Den uundgåelige tendens til polyester spunbond udvikling. 

Sammenlignet med PET-varmvalsede eller nålestansede non-woven-stoffer, der kartes til en bane med korte fibre, har spunbond-metoden fordelene ved højt teknisk indhold, kort proces, høj produktionseffektivitet og mindre arbejdskraft. De vævede stoffer, især trækstyrken, rivestyrken, sprængstyrken og andre indikatorer er mere end 15 gange højere end dem for stapelfiber ikke-vævede stoffer med samme specifikation, og forlængelse og andre indikatorer er også langt bedre end dem af korte fiber ikke-vævede stoffer. 

På nuværende tidspunkt er næsten alle udenlandske PET-stabelfiber varmvalsede ikke-vævede stoffer erstattet af PET spunbond varmvalsede ikke-vævede stoffer, og der er ikke mange tilbage i Kina.

Gå venligst
USA
besked
Hjem
Produkter
E-Mail
Kontakt