Velkommen til Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD
nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kina
Engelsk
Din pålidelige Eco Pack Solution Partner —— Wenzhou Bossxiao
Isoleringsposer

Aluminiumsfolieisoleringspose er en praktisk taske, der bruger aluminiumsfilm som materiale, den kan spille en effektiv rolle i varmeisolering, så den er meget udbredt nogle steder, der har brug for varmekonservering, koldkonservering og friskhedsbevarelse.



Med udviklingen og væksten af ​​takeaway-industrien er mange butikker begyndt at bruge varmeisoleringsposer af aluminiumsfolie, især nogle madvarer, som skal holdes varme, såsom grød, grill, nudler og noget fastfood. Efter brug kan den effektivt holde på varmen i maden, for at forhindre, at maden mister sin lækkerhed på grund af temperaturfaldet under leveringsprocessen.


Kombinationen af ​​isoleringsposer af aluminiumsfolie og isposer kan effektivt holde koldt og forhindre, at nogle friske kølekædefrugter og andre produkter forringes under ekspresleveringsprocessen. Lad alle købe friske kølekædeprodukter med ro i sindet.



Ikke alene kan du vælge skræddersyede ydelser efter dine behov, såsom farve, størrelse, tryk osv. Forskellige materialer kan også vælges. Denne slags poser kan holde varmen i omkring 8 timer, og kan holde kolde i mere end 48 timer med isposer, som godt kan løse smertepunkterne ved kølekædelogistik. Dens funktionalitet er meget høj, og prisen er relativt billig, så flere og flere forhandlere vælger at bruge denne produktemballage.




Gå venligst
USA
besked
Hjem
Produkter
E-Mail
Kontakt