Velkommen til Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD
nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kina
Engelsk
Din pålidelige Eco Pack Solution Partner —— Wenzhou Bossxiao
Isoleringsposer

Isoleringspose, ispose, ispose, også kendt som passivt køleskab, er en slags taske med høj varmeisolering og konstant temperatureffekt (med effekten af ​​varm om vinteren og kølig om sommeren), mere kold, varm og frisk, lavet af materialer af høj kvalitet, let at bære, velegnet til Jeg kan godt lide at bruge den under køreture, ferieudflugter og familieskovture. Det indvendige lag af produktet er perlebomuld og aluminiumsfolie reflekterende isoleringslag, som giver en god termisk isoleringseffekt. Fra nu af kan du medbringe is-, kolde drikke osv. Hold op med varme drikke! Isposen er moderigtig og smuk i udseende, ny i stilen, nem at rengøre, foldbar og praktisk til opbevaring. Dette produkt har også en termisk isoleringseffekt, og er også velegnet til termisk isolering om vinteren. Det er et must-have til livet, rejser og fritid.

Med forbedringen af ​​folks levestandard vælger flere og flere at rejse i ferier for selv at slappe af. Det er mange forældres ønske at tage deres babyer med ud. Varmekonserveringen af ​​den mad, de medbringer, er dog blevet et vigtigt emne. Fødevareisolering af kontoransatte er også i fokus. Den nye generation af unge i Kina vil få en stadig større efterspørgsel efter fødevareisoleringsprodukter. Med den stigende markedsefterspørgsel har fremkomsten af ​​nye isoleringsposer bragt stor betydning for offentligheden. bekvemmelighed.


Isoleringsposer har fem store fordele:

1 Spar en masse plastikposer og støtte miljøbeskyttelse;

2. Ren og hygiejnisk, selve den termiske isoleringspose er vandtæt og olietæt, og materialerne er alle lavet af miljøvenlige materialer, med fremragende slidstyrke og rynkebestandighed;

3. Den varmebevarende effekt er god. Når maden tages ud, er den stadig dampende varm, og madens farve og smag kan opnå den ønskede effekt. På den måde kan kontormedarbejdernes arbejds- og kostproblemer let løses, og muligheden for at tage ud på skovtur kan også øges kraftigt;

4. Selve varmeisoleringsposen er lav i pris og kan bruges mange gange og er generelt tilgængelig på markedet.

5. Det kan bruges til take-out på restauranter, og personlige slogans kan udskrives på take-out for at øge populariteten. Der er store og mellemstore varmeisoleringsposer designet til motorcykler, cykler og biler, og der er sportsrygsække, skoletasker, professionelle gave- og produktemballageposer og fritidsindkøbstasker. Faglig udvikling, flere og flere kan bringe de mest overkommelige tjenester til folks liv.


Isoleringspose materiale:

Outer material: double-sided laminated PVC with mesh cloth, waterproof and oil-proof, super tensile strength, friction resistance, and strong wrinkle resistance;Inner material: aluminum foil laminated with non-woven fabric or laminated with 2mm pearl cotton and reinforced with PVC, with 8mm ultra-dense thermal insulation cotton in the middle; support material: bottom hard plastic board; 2cm high-density super-hard extruded plastic board around and at the bottom.


Påføring:

Varmeisoleringsposen løser ikke kun problemet med varmekonservering af folks egen mad til picnic i ferier, men løser også problemet med fødevareisolering for kontoransatte, som fuldt ud beskytter folks sundhed, og termoisoleringsboksen bruges til madpakker og Vestlig mad levering og opbevaring. Det er også en uundværlig genstand i fastfood-industrien.

Gå venligst
USA
besked
Hjem
Produkter
E-Mail
Kontakt