Velkommen til Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD
nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kina
Engelsk
Din pålidelige Eco Pack Solution Partner —— Wenzhou Bossxiao
Egenskaber af polyester PET ikke-vævet stof

For det første er Polyester (PET) spunbond filament ikke-vævet stof et vandafvisende ikke-vævet stof, og den vandafvisende ydeevne af ikke-vævede stoffer er forskellig afhængigt af gramvægten. Jo større og tykkere gramvægten er, jo bedre er vandafvisende. Hvis der er vanddråber på overfladen af ​​non-woven-stoffet, vil vanddråberne glide direkte fra overfladen.


For det andet høj temperatur modstand. Fordi smeltepunktet for polyester er omkring 260°C, kan det opretholde stabiliteten af ​​det ikke-vævede stof i det miljø, hvor der kræves temperaturbestandighed. Det har været meget udbredt i termisk overførselstryk, transmissionsoliefiltrering og nogle kompositmaterialer, der kræver høj temperaturbestandighed.


For det tredje er polyester (PET) spunbond non-woven stof et filament non-woven stof, der kun er næst efter nylon spunbond non-woven stof. Dens fremragende styrke, gode luftgennemtrængelighed, træk- og rivebestandighed og anti-aldringsegenskaber er blevet brugt af flere og flere mennesker inden for forskellige områder. 


For det fjerde har polyester (PET) spunbond non-woven stoffer også en meget speciel fysisk egenskab: modstandsdygtighed over for gammastråler. Det vil sige, at hvis det påføres medicinske produkter, kan det steriliseres direkte med gammastråler uden at ødelægge dets fysiske egenskaber og dimensionsstabilitet, hvilket er de fysiske egenskaber, som polypropylen (PP) spunbond non-woven stoffer ikke har.

Gå venligst
USA
besked
Hjem
Produkter
E-Mail
Kontakt