Velkommen til Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD
nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kina
Engelsk
Din pålidelige Eco Pack Solution Partner —— Wenzhou Bossxiao
Fordele ved papirposer i pakkeposer

Der er alle slags emballageposer på markedet nu. Der findes mange typer, og papirposer er en af ​​dem. Nu er papirposer meget brugt, og udseendet af papirposer har bragt en masse bekvemmelighed for folk. 

Hvad er fordelene ved papirposer i emballageposer? Følgende Bossxiao-emballage giver dig en kort introduktion:


1. Økonomi

Fordi papirposer er mere elegante end plastikposer, er papirposer ikke kun billige, men også meget delikate i udseende. Mens plastikposer som udgangspunkt er til engangsbrug, kan papirposer genbruges, papirposer er nemmere at printe mønstre på, og farverne er mere levende.


2. Miljøbeskyttelse

Papirposer har stor sejhed, slidstyrke og holdbarhed, og er miljøvenlige og vil ikke påvirke miljøet. Med styrkelsen af ​​folks bevidsthed om miljøbeskyttelse vil mængden af ​​papirposer kun stige, og det er også en god hjælper for folk at handle.


3. Fasthed

Generelt er traditionelle plastik indkøbsposer nemme at bryde, men papirposer er ikke nemme at bryde, fordi de er hårde, slidstærke og mere holdbare. Ud over at være faste og holdbare er mere avancerede papirposer også vandtætte og føles godt. Smukt udseende og andre egenskaber.


4.annoncering

Den trykte farve på papirposen er lys, det udtrykte tema er tydeligere, og det er holdbart. Det kan hjælpe virksomheder og brands med at promovere. Papirposen er en mobilannonce, der kan fortælle flere.


Ovenstående handler om fordelene ved papirposer i pakkeposer, jeg håber det kan hjælpe alle.

Gå venligst
USA
besked
Hjem
Produkter
E-Mail
Kontakt