Velkommen til Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD
nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kina
Engelsk
Din pålidelige Eco Pack Solution Partner —— Wenzhou Bossxiao
en tredimensionel non-woven taske og en håndsyet mulepose

Engangsdannende non-woven pose

Engangsformende tredimensionelle non-woven poser er non-woven poser, der alle er varmpressede med en ultralydsmaskine. Vi ved alle en masse om non-woven tasker, der normalt er håndsyede og kantede. Lad os sammenligne disse to typer fra flere aspekter. Fordele og ulemper ved non-woven poser.


1 smukke

Udseendemæssigt er begge slags non-woven tasker relativt gode. Jeg siger ikke hvilken der er bedre. Så længe stoffets farve og trykfarven er korrekt afstemt, bliver det en forholdsvis smuk non-woven taske.


2 fasthed

Logisk set er den almindelige sy-non-woven-pose stærkere end den engangsformende non-woven-pose. Relativt stærkt uden trådsyning. Men med opgraderingen af ​​maskiner og udstyr og teknologiens fremskridt, gennem vores mange eksperimenter, kan en formningspose bære omkring 20 kg, hvilket er mere end almindelige sytasker.


3 udførelse

I det sidste håndværk skulle non-woven tasken have en fordel. Den producerede pose har ingen overskydende tråd, og fejlen kan kontrolleres inden for et lille område. Den håndsyede non-woven taske er dog kunstigt lavet, så det vil være noget Fejl som trådender eller forkert syning.


4 pris

Prisen på almindelige syende ikke-vævede poser er højere end prisen på engangsformende non-woven-poser. Den samme størrelse og de samme krav er omkring 0.3-0.5 yuan højere. Kvaliteten er anderledes, og prisen er også anderledes. Det er jo en pris. Et point.


5 minimum ordremængde

Fordi den engangsformende ikke-vævede pose presses direkte af maskinen, er minimumsbestillingsmængden mere, nogle producenter er mere end 10,000 stykker, og minimumsbestillingsmængden for den håndsyede håndholdte non-woven-pose er normalt 1,000 stk.


6 Varighed og effektivitet

Engangsformning af non-woven poser er alt betjent af maskine, omkring 50-80 poser kan produceres på et minut, og en maskine kan producere omkring 30,000 poser om dagen og en nat under normale omstændigheder, hvilket næsten svarer til produktion af 50 arbejdere om dagen og en nat. , kan det ses, at effektiviteten af ​​engangsformning af non-woven poser er meget højere end ved manuelt arbejde.


7 Resume

Gennem ovenstående punkter tror jeg, at alle har en grundlæggende forståelse for disse to typer tasker, så vi ikke ved, hvilken type tasker vi vil lave, når vi tilpasser taskerne. Hvis du har særlige spørgsmål eller krav, kan du sende dem til vores virksomheds kundeservice. , vil give dig et detaljeret svar.


Vores virksomhed har været engageret i forarbejdning og produktion af ikke-vævede produkter siden 2000, der integrerer salg, design, fremstilling og tekniske tjenester, hovedsageligt beskæftiget med produktion og vævning af ikke-vævede, ikke-vævede melposer, udskrivning af ikke-vævede håndtasker, laminering og produktion og forarbejdning. Selvbygget moderne værksted på mere end 10,000 kvadratmeter, har nu avanceret højhastigheds farvetrykmaskine, højhastigheds lamineringsmaskine, automatisk ikke-vævet taske automatisk posefremstillingsmaskine, automatisk trådsymaskine, ikke-vævet håndtaske integreret formningsmaskine , non-woven produktionslinje og 2 effektive transport- og distributionshold. Virksomheden har en registreret kapital på 10 millioner yuan og 100 ansatte, der danner en årlig produktionskapacitet på mere end 60 millioner ikke-vævede melposer og 80 millioner ikke-vævede håndtasker.

Gå venligst
USA
besked
Hjem
Produkter
E-Mail
Kontakt