Velkommen til Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD
nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kina
Engelsk
Din pålidelige Eco Pack Solution Partner —— Wenzhou Bossxiao
Introduktion

Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD.blev etableret i 2015. Det er en professionel producent, der har specialiseret sig i forskellige slags miljøvenlige indkøbstasker, såsom ikke-vævede tasker, PP-vævede tasker, køletasker, reklametasker, bomuldstasker osv. 7 år. Vores virksomhed får ISO9001:2020-certifikat. Vores tasker er det bedste valg til gaver, emballage og shopping.

Wenzhou Bossxiao beliggende i Longgang City, Wenzhou, Kina. Vi har 150 professionelle og erfarne arbejdere. Vi har over 63,000 kvadratmeter gulvplads. vi kan opnå 10 millioner poser månedlig produktionskapacitet.

Wenzhou Bossxiao fokuserer ikke kun på fremstilling af PP non-woven og ikke-vævede materialer, men vi udvidede også vores produktionssortiment til RPET non-woven, PLA non-woven, lærred, vaskbart håndværkspapir, tyvek-materialer. Produkterne er vandtætte, genanvendelige, genbrugelige og miljøvenlige, og de bruges i vid udstrækning til shopping, reklamer, tøjemballage, rejser og reklame.

Vi har rig erfaring med OEM & ODM service, vi kan tilpasse alle slags dine behov, herunder materialer, størrelse, LOGO og vægt. Vi har uafhængig kvalitetskontrolafdeling, vi kan sikre levering af højkvalitetsposer til hver klient til tiden. vi kan levere en fuldstændig øko-pakkeløsning til dig.

Hold innovation for miljøansvar og bæredygtighed

Vi er mere opmærksomme på miljøbeskyttelse og bruger mange ressourcer på at skabe en ny øko-pakkeløsning til vores kunder. Vi lancerer med succes den automatiske RPET non-woven box bag mess produktionslinje, og lancerer også PLA bionedbrydelige non woven taske produktionslinjen, vi kan levere høj kvalitet RPET non woven taske og PLA non woven taske hurtigt og til en konkurrencedygtig pris.

Vi vil gerne byde alle kunder og virksomheder over hele verden hjerteligt velkommen til at bygge samarbejde med os. Lad os bruge miljøvenlige poser sammen for at reducere hvid forurening og beskytte vores jord.

Din Eco Pack Solution Partner-Wenzhou Bossxiao

Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Gå venligst
USA
besked
Hjem
Produkter
E-Mail
Kontakt